Parkeringsbevakning

Varför ska du välja oss?

Vi hjälper er med parkeringsbevakning. Har ni ett parkeringsområde som ni vill ska komma till sin rätt? Vi på Drakstadens Parkering kan hjälpa er. På så vis kan ni få mer tid till er kärnverksamhet och lägga bort parkeringen till oss. I många fall kan bevakning vara helt gratis för er. Så kontakta oss för att ta första steget till ett bättre sammarbete.

Sundsvall drönare
D

Samarbeta med oss

Som samarbetspartner hjälper vi er att få ordning på era parkeringar. Vi hjälper till med både skyltning samt vägmålning. Med oss kan ni öka lönsamheten på er parkering, med exempelvis telefonbetalningssystem. Vi har jobbat i många år med parkeringsbevakning, därför vet vi hur vi på bästa sätt kan hjälpa er att få ordning på er parkering.

Parkeringsbevakning

En väl fungerande parkering innebär välmående för boende, besökare och kunder. Vill ni ge omgivningen mervärde och samtidigt bidra till en trafiksäker och framkomlig miljö är Drakstadens Parkering företaget ni ska vända er till!

Vanliga frågor

Här kan du läsa mer om marknadsföring och de vanligaste frågorna vi får.

I många fall finns det så kallade nollavtal. Vilket innebär att vi sköter parkeringen helt kostnadsfritt. Smidigt va?

lorem ipsum

Vi producerar 15-20 olika titlar, med mellan fyra och tio nummer per år. Det ger en variation av många olika målgrupper.

Självklart kan vi hjälpa er med det! Kontakta oss så kan vi skapa en lösning som passar just er och ert företag.

Ring oss! När vi tar ert samtal lyssnar vi på era behov och skapar en effektiv och anpassad annonsering.